Tidsplan 2012

Tidsplan over Filmfestivalens aktiviteter.


August

Introduktionsmøde
Kort efter sommerferien er der introduktionsmøde for lærere som deltager i filmfestivalen. Mødet finder sted i byg. 107. Kasernevej 5, Viborg på The Animation Workshop kl. 13.00 til 16.00. Tilmelding nødvendig.

Deltagerne vil få en introduktion til animation som pædagogisk værktøj og vil blive informeret om filmfestivalens forløb. Derudover vil de få mulighed for selv at prøve animation, så I kan blive godt rustede til animationsarbejdet i klassen.

August - September

Workshops på skolerne
Workshops på de enkelte skoler efter aftale. Når klassen har lavet historie og storyboard, kommer vi ud på skolen og hjælper jer videre.

Oktober

8. oktober. Deadline
Indsend klassernes film når de er færdige, senest 8. oktober.

Vi klargør filmene og lægger dem på hjemmesiden, hvor man kan stemme om publikumsprisen. Efter efterårsferien viser vi filmene i 3 biografer i Regionen.

November

Prisoverrækkelse
Prisoverrækkelsefinder sted i Fotorama Viborg i uge 44 midt under Viborg Animations Festival VAF, hvor byen summer af animationsaktiviteter. De klasser som får nomineret deres film er inviteret med i biografen.

Præmien vises
De klasser som vinder 1. og 2. prisen samt publikumsprisen inviteres i biografen for at se den film 1. pris vinderne har valgt i løbet af november.